València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

diumenge, de setembre 28, 2014

Descansa una miqueta José Miquel

Hui has perdut el teu millor bolígraf, jo sé que no són els diners el que feia que estimares i si Déu vol el tornaràs a estimar a eixe bolígraf, però demà que perdràs? què perdràs si no descanses una mica? La vida? L'ànima? O pitjor encara, Tot?
Estima al teu fill, és rebel, és roí, t'odia, ens odia, però és el teu fill, el nostre fill i li hem de donar un lloc, no podem matar ningú i menys un àngel celest.
Prent-te un o dos dies de descans, no d'un descans factible, tu ja saps que es pot descansar de moltes maneres, d'infinites maneres, des de fer-se un cafè amb un amic, fins fer una sesta ben plaent, descansa el teu llenguatge, seguix treballant, però descansa, els teus feligressos descansaran també amb tu i, els que et segueixen amb la innocència del xiquet et ploraran si mors, però prompte t'oblidarien, com tu i com jo hem oblidat a tants i tants màrtirs.
No, tu i jo no som màrtirs, no som déus, Déu és un, una idea, un ens immaterial i material, potser ja estiga entre nosaltres o potser només estiga en les ànimes de moltes, de tantes i tantes persones, plantes o coses com hi ha al món, a tot l'Univers, però fes-me cas i, sé que m'escoltes en la distància, descansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada