València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dijous, d’octubre 30, 2014

Discussions o proves d'amor. Què és una dona?

L'amor parteix des de la castració d'allò masculí, aquest és castrat per allò femení, que cerca i, és el seu sinó, una prova d'amor, que el primer s'alce des de la castració com l'Au Fènix; i és castrat per un problema plantejat o per un repte o altra cosa o idea, és aleshores que el baró ha de transgredir al Pare, superar el complex d'Èdip comprenent l'element femení en el fons de la seua intenció per a després tornar aquesta agressió, esdevinguda en amor, que encendrà allò femení novament, després de la presa del fal·lus una altra vegada per allò masculí i. així en segon terme, la superació per part d'allò masculí del complex de castració.
Hi ha vegades que les discussions arriben creades per no passar la prova d'amor femenina per part d'allò masculí, que no ha comprés allò femení o aquest ha delirat, fent impossible que el primer la seguisca.
On són els límits d'allò femení en quant a les proves d'amor? En el mateix amor, fins i tot en la pietat, de vegades és necessària una discussió, en què l'element masculí no ha passat la prova per a que l'element femení torne, de manera inversa, a passar primerament el complex de castració amb aquesta llàstima o pietat i després el d'Èdip, sent així, allò masculí i allò femení dos complements amb l'amor, el tercer, que els fa d'unió i ciment i, aquest tercer, l'amor, pot arribar a ser una tercera persona o cosa a qui agrair-li-ho.
Però no, no sempre allò masculí ha de seguir a allò femení, hi ha vegades en què un home no pot seguir a una dona, superar les seues proves d'amor, la realitat de vegades no entén de límits, fins i tot es pot posar en joc el de la vida, entenent per dona, no la persona portadora de vagina sinó allò femení, que pot estar en un baró o persona amb penis o a l'inrevés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada