València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dimecres, d’octubre 15, 2014

L'Europa!

Mig país estava dividit entre el Madrid i el Barça, l'altra meitat romania fidel als seus orígens, als seus pobles, als seus barris i, tanta va ser l'estima a eixos moments, a eixes nits de duel, el de la màxima rivalitat, que els habitants d'ambdós pobles, bàsicament eren dos i dues les Espanyes, sempre havien estat dues, no van voler una Catalunya independent.
Els uns perquè s'haurien d'enfrontar en les competicions futboleres a mijos pèls com el València, el Sevilla o l'Atlético de Madrid i, els altres perquè el seu equip, ja campió i de fama mundial baixaria a ser un conjunt només europeu, és a dir germà de l'Europa, un dels clubs que van guanyar fa alguns anys la lliga catalana.

2 comentaris:

 1. Ja és molt afirmar que estem, tots, dividits pel futbol d'un o altre partit. La majoria de dones que conec, no, de manera que en resulta la meitat de la meitat.
  Ni de partits, ni de partidets, que s'han partit pel mig com deia jo fa dos posts.
  Els d'allà ens han vençut, això sí, aquesta vegada sense armes.

  ResponElimina
 2. Tot i que aquest conte no tinga més intenció que la de fer riure, ja et dic, els homens i dones del discurs histèric, que som els que nodrim la major part de la població ens deixem endur per sentiments més que per les "idees fredes" del normâle, del normal, del normascle, del normòpata, que sol ser qui dirigeix als primers, així que poguera donar-se aquest cas tot i que a les dones no els agrada tant el futbol com als homens, però ací està, m'havia semblat graciosa la idea.

  Vicent

  ResponElimina