València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

divendres, d’octubre 10, 2014

Un enemic en comú

El naixement de Crist va suposar l'aparició del missatge del bé que va portar el triomf del mal, sempre parlant amb el sentit comú, i tenint en comptes la falta, necessària en tot sistema; va guanyar la matèria a l'esperit, la mort de Déu de Nietzsche va suposar alhora l'aparició del missatge científic o suposat mal que portarà el bé, l'espiritualitat.
La realitat, si la coneixem com una contradicció paradoxal ens ho diu:
_Xiquet! No faces això! I el xiquet ho fa.
_Xiquet! Fes això! I basta que senta aquesta ordre per a negar-se a fer-ho, és el complex d'Èdip de Freud i la transgressió al Pare.
Així la teoria de Jung de l'ombra, suposa que després de l'any u fins al 1642 amb Newton, la revolució francesa al 1789, Marx al 1818, Darwin al 1809 i finalment la constatació simbòlica de Nietzsche, Déu ha mort constaten que ara ens ve l'ombra del Cristianisme, la cienciocràcia i cal ser constructius tot i no deixar de banda els destructius.
Jung calcula l'ombra de Crist cap al 2813, data en que acaba el seu esquema, després tornarà a haver una altra gran crisi que esperem ens dóne novament la vida.
Hem d'unir la Humanitat contra un enemic comú, cosa que ens ajudarà a passar la transició a la cienciocràcia, podria arribar a ser el cometa que es preveu esperem al 2036 i, tornar als orígens, l'Home contra la natura.
Després, ja satisfets començarem a avançar cap a la conquesta, o la sembra de la vida, que no fugida a altres móns, sabent que Benet XVI ja va dir que la crisi actual és una crisi de fe, la qual cal superar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada