València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dissabte, de desembre 06, 2014

Fer l'amor, contracte o conquesta? Estereotips

Cert dia em va dir una persona, baró, que feia més d'un mes que no feia l'amor amb la seua dona i se'm va il·luminar la bombeta:
_Has provat a fer-li, com en la popular sèrie televisiva, l'home nu?
I tot seguit li vaig explicar que fer l'amor amb una dona no és un contracte al que hi haja una entrada dialogada, sinó que hi ha una conquesta, com quan la vam desgallar del seu pretendent, com quan la vam fer nostra.
A cada acte de l'amor hi ha una repetició del complex d'Èdip i ha d'haver una persona catalitzadora a la que cal violentar, situada en el lloc del nostre pare o mare, per la qual la nostra dona, en veure'ns victoriosos, que no de lluita, sinó de desig, quede encesa i se li òbriga l'apetit sexual.
Aquells qui pensen en l'acte sexual com en un contracte estan equivocats, tot i que després de la conquesta cal el consentiment també, el consentiment d'eixa dona conquerida i, aquest consentiment només es pot donar amb l'amor, l'amor o l'amistat i, en la seua absència amb la bellesa, sempre relativa i que només és el record d'altres conquestes, conscients o inconscients en eixe estereotip de dona, al que la dona respon com en un espill, és l'etern femení o gaudi. La bellesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada