València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dilluns, de maig 25, 2015

Merkel, ja ens has portat el llop

La democràcia és l'únic sistema que permet una revolució pacífica, des d'Europa i amb polítiques tendents a fomentar la immigració i l'austeritat s'ha cridat amb gana, fortament i amb un gran reclam a l'extrema esquerra i l'extrema dreta, els liberals han pensat que el seu vot es mantindria, malgrat l'enfonsament del bipartidisme, degut a allò exposat, valent-se de les seues “marques blanques” o extremismes, així li ha passat a dreta i esquerra. L'Alemanya d'abans de la II Guerra va jugar amb el llop, és tan fort el gaudi del poder de les plusvàlues del discurs capitalista que frega sempre l'abisme.
Ací, a la meua ciutat, València i, al meu poble, els valencians han obtingut l'alcaldia amb un trenta per cent de l'electorat; sempre he dit que el problema espanyol, que ha portat tantes bregues, és un problema lingüístic i, València encara no ha enterrat el català-valencià, la seua llengua; els valencians governaran l'Ajuntament de la ciutat, agafant el vot de les entranyes, el vot lingüístic, el que ha propiciat que des de sectors fàctics es mire amb el recel de qui vol intervenir-hi, sobretot si els extremistes d'esquerra que governaran la ciutat de Barcelona no fan un giravolt cap a la unitat estatal o nacional, tant se val, com ja van fer els republicans catalans en temps històrics, Espanya és una nació de nacions i, no deixen les promeses catalanes, és a dir, no deixen de fer política secessionista.
Potser els siga de molta utilitat l'existència de partits extremistes, que han portat degut a aquestes polítiques insolidàries aquests liberals i filo-capitalistes, que van trencar el pacte constitucional amb l'eliminació de la immersió lingüística i la re-centralització de l'estat, que ha portat la reacció catalana, per un altre costat, no entesa per la resta de les zones castellano-parlants. espere que els haja eixit bé la jugada a castellans i catalans, no sempre ha de perdre un, tot i que de vegades podem perdre tots, més que res perquè els partits nacionals perifèrics no entrarien en molt de temps en els pactes per aconseguir avantatges lingüístics o de finançament, autonòmics.

2 comentaris:

  1. Hola Vicent , en primer lloc moltes gracies per les revés visites al meu bloc i pels comentaris que em deixes, que sempre em fas sentir be quan els llegeixo, que salivas que espero en cada post les te es paraules, una forta abrçada i fins la propera

    ResponElimina
  2. Gràcies Julia, moltes gràcies, tu ja saps, ja t'ho vaig dir, que si tu vols la nostra amistat serà llarga, si llarga es pot anomenar una vida. Jo també et rep amb molta alegria i vaig a ta casa simbòlica amb la il·lusió de trobar-te asseguda al teu sofà simbòlic llegint un llibre simbòlic; si la gent sabera, que molts comencen a saber, com és de gran la consciència humana, i perquè no dir-ho, també animal i de les coses. Una forta abraçada plena de bons sentiments cap a tu i cap a la teua família, Julia.

    Vicent

    ResponElimina