València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dissabte, de juliol 18, 2015

Línies sinusoïdals suaus, la guerra moderna

Si en l'altre bloc, ja difunt, titulat “La reconciliació” vaig parlar de les guerres modernes, hui vos en parlaré una altra vegada, jo deia que la guerra simbòlica, aquella en què la millor arma era donar la vida, simbòlica, una lluita de desig, amor i gaudi amb voluntat, entre els quatre més un discursos humans, doncs, com a conseqüència aquest és el quart més un paradigma humà.
Jo sé que no es poden donar remeis, ni xarops que aturen les hecatombes naturals, creades per la consciència del Cosmos i la seua manca d'equilibri, perquè uns no poden estimar, l'amor, l'element que fa de ciment entre els principis de vida i de mort, destructius i auto-destructius, uns altres no tenen el principi de vida o desig i altres no posseeixen el gaudi o de mort. No, no és fàcil donar un remei, ni xarop; jo parlava de les batalles simbòliques de certs animals, com els titots, si no m'erre, que en una lluita simbòlica o ball dilucidaven la victòria o la derrota, que ja saben, com ciclops, el seu desenllaç, però la fan.
La pedra no és un ésser “mort”, la matèria viu, no de la manera en què pot viure un cavall o una persona, sinó d'una manera etèria, Universal.
Hui les crisis, doncs em centraré més en aquestes, les econòmiques, ja no seran amb línies sinusoïdals fortes, cosa que farà la fi de les grans guerres, sinó febles, suaus, com la què hi ha en el dibuix, que faran que hi haja llargs períodes de tranquil·litat i llargs de baix sentiment de lluita, la recuperació o recuperacions econòmiques seran així.
Aquesta serà la revolució simbòlica, si Déu la vol, si l'Amo, l'amo i el món la volen i, només per a qui la vulga, en la contradicció paradoxal, eixe miracle que suposa la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada