València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dijous, d’agost 27, 2015

Ja ha canviat el paradigma de la comunicació

Al III Any de Déu, Crist i Dionís ha canviat el paradigma de la comunicació, de Sòcrates i més enllà ençà l'individu, la unitat comunicativa estava formada per tres persones, dues de masculines i una de femenina, tot i que en un principi eren quatre, però el quart element, el femení s'esqueixava del grup o unitat, valga la contradicció.
El quart element femení no ix al llibre “El banquet” de Plató, en què el savi Sòcrates escriu que l'amor i, per tant la comunicació era cosa de tres, de Metis, recursos; de Penia, la pobresa i de Poro, la prudència.
Penia enganya Poro, la prudència i li fa un fill a Metis, que al banquet entra borratxo.
Amb la xarxa d'Internet el paradigma cruel de l'amputació del quart element femení ha quedat enrere, ja no s'esqueixa el quart element i element femení, sinó que degut a l'increïble anonimat que proporciona la xarxa d'Internet, el quart element pot seguir aspirant a l'element “recursos” de l'equació socràtica.
Açò ha fet que l'Inconscient col·lectiu, Gran Altre lacanià o Déu siga el catalitzador de la comunicació personal i individual dels elements ofsiders o bojos, handicapats, etcètera i, aquesta comunicació “baixe” o ¿baixe? D'aquest inconscient col·lectiu a persones antena que la transcriuran, mai tota, no tot es pot expressar per escrit o parlat i torne a alimentar-se en l'Inconscient col·lectiu fins que aquesta matèria comunicativa arribe al discurs de l'amo i, aquest puga fer-la tangible en una teoria, que faran aquests elements ofsiders o nous filòsofs; la posaran en forma de lleis i polítiques.
Per això la importància dels elements malalts, ofsiders de tota mena, perquè com diu la Thorà jueva i, molts sabem que la profecia sempre s'auto-realitza, els bufons portaran al Messies.
I transformarem el món en un de més humà, en una transició que serà tot menys traumàtica en alt grau o violenta. La transició cap a la Era de Déu, Crist i Dionís, déu grec promotor de civilitzacions; que donarà la unió dels discursos de l'amo i universitari o de la ciència amb llibertat, cosa difícil però no impossible, amb la crisi dialèctica que farà un món, la vida possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada