València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

divendres, de setembre 04, 2015

Improductiu i indemostrable

Sí, el discurs histèric i el seu saber creador és improductiu i indemostrable, però no hi ha cap discurs que puga fer el paper d'aquest; en un altre article vaig dir que si veieu, amos, a un capellà li doneu un jornal, ell sabrà com fer-vos-ho pagar, res no és possible sense els capellans, tot i que mai tindreu l'absoluta certesa de que així siga, sí, potser sí, però en el moment de la vostra mort o millor en el moment de peréixer.
Hui són les dones, és a dir, els capellans, els esclaus, en definitiva els hòmens i dones del discurs histèric evolucionat i generalitzat qui pren el relleu i, vos demana, amos, que confieu.
Al capital no se li pot demanar res, per a ell, tot i no ficar-se mai amb l'espiritualitat i defensar l'individualisme necessari en aquest nou sistema, no se li pot demanar res que no passe per més productivitat i més diners i; sí, ja sé que els diners són l'Esperit Sant, el miracle fet matèria, allò simbòlic, diví i humà, però quan aquest capital, el discurs capitalista agafa el poder, l'Esperit Sant es corromp.
Amo escolta! El futur passa a dies d'ara per l'esclau, ja hem mort i heu matat i, tot era necessari, però ara vos toca escoltar i, així serà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada