València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

diumenge, de setembre 27, 2015

Palestinitzar Catalunya


Aquells que tenim més de cinquanta anys i un o uns pares majors de cent, que han passat la guerra civil, ja morts, òbviament, o no tan obvi, sempre pensem en termes de realitat, si hi ha una declaració unilateral d'independència hi haurà un colp d'estat?
Jo sé, com moltes altres coses, que Espanya està a l'engranatge econòmic mundial, a l'OTAN i, si no hi ha una voluntat d'un Amo, en majúscules, açò és impossible, però he dit si no hi ha una voluntat d'un veritable amo, un Amo del món.
I ho deixe ací, el que sí tinc clar, que no ho sé, és que Barcelona i el nacionalime darrer català s'ha encarregat de fer de la llengua catalano-valenciana una llengua vertical, front a la transversalitat que tenia fins fa quatre anys, jo sé perquè és així, però no és el tema; així de dúctil és la gernació de gent de qualsevol poble i, si hi ha una eixida independentista plausible, serà el darrer responsable de "palestinitzar" Catalunya, de fer una Gaza al vell Principat.
No puc dir més que: Ànim! que d'ací a cent anys tots serem morts! O caldria dir gairebé tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada