València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

divendres, d’octubre 30, 2015

A la meua ombra

Hui escric a aquelles persones que porten el pes de la Història, però no els que ixen als telenotícies, sinó a aquells hòmens i dones anònims que han de calçar la destral per tallar o apedaçar la matèria.
Vosaltres sou qui amb l'amor i, l'amor a la vostra tasca sou castigats pel sentit popular, sou aquella peça del trencaclosques que sempre té el rovell que rexina, que rexina en la boca dels transeünts ben intencionats, que porten la corbella dels seus desitjos, desitjos, les quals conseqüències ignoren.
Sigueu molls amb mi i amb la meua família i, doneu-nos una mort, és el vostre afer, la més digna possible, amb la comprensió i el perdó a tot allò existent i la voluntat d'acabar i encendre en altres llocs, novament, la flama.
Doneu-nos una llarga vida i ensenyeu-nos amb el llenguatge de l'inconscient el camí que hem de seguir per a morir en paus.


Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada