València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

divendres, d’octubre 02, 2015

Palestinitzar Catalunya II

No podia deixar sense denúncia les maniobres del govern central, que han influït per a posar-se com a penúltim responsable de la palestinització de Catalunya; quan el govern del PSOE va donar vist i plau al nou estatut català, re-afermat per la ciutadania catalana, res no feia pensar en l'independentisme, ningú no era encara independentista a Catalunya.
Va ser quan la llengua catalano-valenciana va ser eliminada del cent per cent als estudis, estatus, el cent per cent, molt lògic, si volem que un valenciano-parlant siga entés a Catalunya, a València o a les Balears, que el govern de Catalunya i, una volta portada al Tribunal Constitucional polititzat, per part del PP d'aquesta llei o estatut que el govern català va començar tot, a banda de seguir amb la manutenció per part de catalans, balears, valencians i madrilenys de l'estat del benestar (recordem que el Tribunal Constitucional polititzat per primera vegada per Alfonso Guerra ja havia donat per dues vegades la raó a la immersió lingüística).
Des de Madrid s'ho miren com un "aquests catalans ja estan amb les seues", des de Catalunya o des de València amb "se'ns està prenent el pèl".
Si no s'arriba al diàleg per a fer encabir les diferents llengües a la convivència i a que tot lo món les conega obligatòriament, junt a un finançament just hi haurà més d'aquest xarop. I espere que Madrid, com a penúltim responsable de la palestinització de Catalunya s'ho faça mirar, també Madrid, també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada