València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dimarts, d’octubre 13, 2015

Què és el que vosté entén quan jo dic "crear"

La religió i el matrimoni són el resultat del pacte entre l'amo i l'histèric o esclau, aquest necessitava expressar la seua espiritualitat i inconscientment o conscient va arribar a una entesa amb l'amo, l'amo li deixaria expressar-la, ordenadament, mitjançant la religió i, l'esclau no “crearia” destrucció, amb l'enveja del penis.
El matrimoni va ser el pacte de les dones amb el baró, aquelles accedirien a donar llur cos al baró i aquest passaria a tenir-les com a seues, individualment, una per una.
Quan un esclau sent o desitja una cosa amb força aquesta s'acompleix i, quan l'esclau diu “cree” no vol dir que trasllade idees des d'una ànima etèria al seu cos i després al paper, al llenç o a la pedra en una idea o obra, sinó que literalment “crea”, crea vida.
L'esclau pot o destruir o crear i, si és amb el seu pacte amb l'amo, aquell es guarda el seu potencial destructor, per a poder treure el de la creació de vida, el constructiu, el que proporciona a l'amo i a ell mateix la possibilitat de viure, viure sense necessitat de trencar la baralla, sense la necessitat de fer la guerra.
Mentre més s'insistisca en la materialitat de les coses, amb més força eixirà la part contrària, com a gots comunicants, com a contrapés, si hui la ciència està dient-nos que tot està determinat, o que segueix un determinisme lògic, no ha fet sinó atiar la física quàntica, que li ho desmenteix.
Així que al que el desclassat o “desdiscursat” anomena “crear”, l'esclau conscient del seu lloc, l'esclau amo de si mateix l'anomena “traslladar”.
Els amos són suïcides-assassins simbòlics, amb la qual cosa tendeixen a matar el món i amb ell a tots nosaltres, però l'esclau, que ho és de assassí-suïcida, també simbòlic, que tendeix a auto-eliminar-se i així només amb l'amor podem conviure, amb l'amor i amb l'enteniment, l'esclau no deu caure en el parany de l'acceptació de les elits i dels seus plantejaments destructius, sinó que deu dir la seua, com ha passat en tots els temps, la Història s'ha desenvolupat dialècticament entre amos i esclaus, amb els llurs desitjos actuant alhora, l'esclau ha d'arribar a un nou pacte amb l'amo, que sempre es prorroga, exceptuant xicotets o grans salts en moments de crisi.
Hui estem en eixe salt, degut a la caiguda del Pare o figura paterna, a la caiguda de l'autoritat, una gran crisi i, serà quan l'esclau accepte el seu vassallatge amb l'amo, que aquest pacte es renovarà, la tornada al Pare, però aquesta vegada no serà la tornada al Pare ingenu del principi, sinó a un que no exclourà ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada