València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dimarts, de novembre 17, 2015

Aquells feliços noranta

Jo tenia un amic que allà pels anys noranta em deia que aquells anys serien anomenats els feliços noranta. Quina raó tenia el xic, doncs era encara un xic, tots hem assistit impassibles, humiliats i bovins al que ha estat aquesta transformació, una vida, basada en la xarxa d'Internet, que ens ha donat moltes alegries, però també molts problemes, què parlar dels problemes que ens ha donat, una família desestructurada en l'àmbit global, no, no és que estiga dient que no tots tenim dret a la família, però sí que el que abans ens semblava com entranyable, hui ha quedat en el passat.
Espere que a poc a poc torne la normalitat, la menys normal de les paraules, doncs en èpoques de grans i bàsics principis hem tingut grans guerres i bregues també.
Pel bé de tot lo món espere un món on la xarxa es conjumine amb l'amor, aquell que tots els taumaturgs han exalçat, és l'únic camí, l'única carretera ferma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada