València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dilluns, de novembre 23, 2015

El cogombre multicultural

Com que era un matrimoni clàssic els joguets sexuals no havien entrat mai a la cambra marital, però tot i que els artificials els estaven prohibits, més que res pel què dirien els dependents dels sex shops, els naturals els hi eren d'allò més habituals i van agafar, pare i mare, un bon cogombre per a acompanyar-los en la rutina, ja madura, del llur llit.
La dona, que no veia cap problema en comprar-ne, ningú no sabria si eren per al cul, la figa o l'estómac, el va deixar, una volta usat, al fruiter i, va ser la filla major qui el va agafar per a fer un xicotet coit solitari, tan exhausta va restar que se li van anar momentàniament totes les solituds i les discussions que sovint tenia amb la mare.
El cogombre va anar a l'aparador, era el lloc més visible i menys sospitós, va pensar la neuròtica, per falta de sexe, de la filla i, va ser festejat pel germà xicotet, que també va fer-lo el seu partenaire fins l'extenuació, tres van caure i , és que a falta de figa bo és rave.
Finalment la iaia el va cuinar i tots amb una ganyota de fàstic, però amb un somrís còmplice, se'l van menjar, un cogombre que havia pres el camí del cul, de la figa i de l'estómac, es podia parlar d'un de multicultural, per la quantitat de llocs i camins presos o en què s'havia, en aquest cas, ficat i, és per això que l'he batejat amb aquest epítet, tot i que ja finit, adient a la seua condició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada