València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dijous, de desembre 24, 2015

Bon Nadal i Pròsper i Feliç Any Nou a tot lo món

Déu, no se m'escapa, és fe, esperança i caritat; una fe que mou tot, de fet la ciència, la realitat objectiva o de l'amo, la crua realitat del que som i del que existeix és un acte de fe, fe en els nostres sentits en primera instància i en una consciència observadora i per tant creadora en la darrera.
Esperança, perquè és el fal·lus, la fal·lucitat o felicitat, la possessió del maleït i denostat fal·lus (maleït i denostat pel seu desconeixement i tergiversació) que fa que la major part d'homes i dones en la llur possessió o en l'esperança de tenir-lo visquem amb una lluerna al final del camí, uns li diuen Cel, uns altres Déu, objecte “a”, Estabilitat, Nirvana, Ades, Olimpi, Pau, Gràcia, etc. Però en el que gairebé tothom coincideix és en què ens cal, ens cal un far al final del camí, una estrella, ara que venen els Reis Mags, que ens il·lumine la sendera cap al portal, per a dur-li al Nostre Senyor l'or, l'encens i la mirra amb caritat; aquesta per a ser-ho ha d'estar ben entesa, feta amb el desig, no és el mateix donar un plat de llentilles per esperar l'esclavatge del començal, que per desig, per fruir-lo amb l'altre, per posar-nos a la seua alçària, per a condescendir, i en aquesta roïna caritat, que és la premeditada és on s'amaga la vanitat, però no ens equivoquem, tot i haver-li anomentat roïna, no podem negar-la ni anatemitzar-la, sinó que es part imprescindible del nostre cos social, de la nostra essència, ànima o símptoma, què seria un món sense vanitosos o sense vanitat? Doncs tothom en tenim.
Un món on la caritat és diluiria en bons pensaments, en almoines aviciades de les que ningú no pot o difícilment pot menjar ni viure. Per això estan els polítics, la vanitat dels polítics, veritables amos i obrers del seu edifici, el mobiliari el posem nosaltres, com ha de ser.
Bon Nadal i Pròsper Any Nou a tothom!

3 comentaris:

 1. Recuerda..."LOS SUEÑOS NACEN EN NUESTRO CORAZÓN PARA HACERSE REALIDAD". Te deseo unas fiestas llena de ilusiones y de buenas sensaciones, y aprovecha la compañía de tus seres queridos y sobre todo se feliiiiiizzzz esto, en definitiva, debería ser lo más importante.
  FELICES FIESTAS Y FELIZ NAVIDAD A TODOS. Julia Elracodeldetall.blogspot.com


  ❊..(
  ❊.(,)
  ❊|::::|.☆¸.¤ª“˜¨
  ❊|::::|)/¸.¤ª“˜¨˜“¨
  ❊|::¸.¤ª“˜¨¨˜“¨
  ❊%¤ª“˜¨¨

  ResponElimina
 2. Gracias, Julia, la verdad es que he llegado un momento al discurso del capitalista con lo cual me he visto en un callejón sin salida, he comprendido a los capitalistas y a los políticos cuando hacen fechorías económicas y me he dicho, lo mejor en este estado ha de ser obligarse a escuchar, sí, lo he visto claro, una escucha teniendo, o poseer lo que se escucha, es una forma de salir del finiquitado discurso capitalista para quien no tiene claro su pertenencia.
  Un fuerte abrazo, Julia, muchos besos y adelante, tú tienes la clave del futuro, el tuyo, el mío y el de todos, como yo mismo o cualquier persona hablante.

  Vicent

  ResponElimina
 3. I ja personalment, que se m'oblidava, donar-te el Bon Nadal i el Feliç i Pròsper Any Nou.

  ResponElimina