València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dilluns, de desembre 21, 2015

Els bufons portaran al Messies

Imagineu-vos un flascó d'aigua hermèticament tancat en què hi ha una ameba, aquest organisme començarà a multiplicar-se fins que finalment no hi quede lloc per a fer les funcions de relació, de reproducció i de nutrició; no hi haurà lloc a la vida.
És el cas de la paranoica globalització, en què el discurs capitalista pot pensar en immigrar i conquerir nous flascons, nous planetes, la globalització, aleshores esdevindria entròpica, si ja és difícil mantenir l'estabilitat en un sol planeta, seria pràcticament impossible mantenir l'equilibri en dos o en cent.
L'endogàmia, que sempre és política, econòmica i lingüística en els grups humans, en aquestes amebes provocaria problemes genètics, en venir totes, sense cap “registre” ignot, d'una sola.
Al món la realitat està formada per infinits registres, tres bàsicament i en un d'ells hi ha un bucle en què es repeteixen els tres anteriors i, així successivament fins l'infinit, però bàsicament i per a entendre'ns hi ha dos, conformats per la falsa unitat d'un, doncs la unitat és de quatre; i la seua alteritat, el yin i el yang.
El yin és la matèria, la Història s'ha desenvolupat amb eclosions de matèria, d'Asiria vam passar a Egipte, a la Xina, a Europa i a la darrera, a l'Amèrica de les oportunitats, la darrera gran revolució; però la part espiritual sempre ha restat lenta i inconsiderada, malgrat les arts, la filosofia, les ciències de tot tipus, hui hem arribat a l'eclosió del yang, de la part espiritual, ja s'està donant una expansió del yang, una expansió de la part espiritual, ja s'està fent un canvi en el paradigma de la comunicació (Veure a aquesta plataforma l'article: “Ja ha canviat el paradigma de la comunicació”), un canvi en la consciència, que farà que l'ameba puga, ja sense espai físic, eixamplar-se cap a dins, espiritualment, podríem dir.
I seran els folls, els bufons com deia la Thorà, qui faran i, de fet ja estan fent, el gran canvi, el gran gir, per a adonar-nos de què ningú no és de bades, cap persona, organisme, animal, planta, fonc o cosa no sobrarà, tot és important, tots som importants i necessaris, aristotèlicament necessaris.
I dins de res entrarem al IV Any de Déu, Crist i Dionís, el quart any de la nova Era, que podrà ser batejada segons cada cultura humana, la de l'Era de la revolució simbòlica de la consciència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada