València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

divendres, de desembre 04, 2015

L'Home es mossega els seus peus

Aquest article el dedique al meu oncle Juan, ell va voler fer una família d'escriptors i, sabia que no només hom és amb la llapissera.

L'Home es mossega els seus peus

Caldria dir “baronisme” o “masclisme”? Ni una cosa ni l'altra, l'home, els hòmens, l'Home no ha tingut mai el sentiment de classe amb respecte a si mateix i sí el de ser un, hòmens i dones, l'Home.
Caldria anomenar feminisme o “femellisme”? L'anomenat feminisme entronca amb el marxisme i amb la reacció de l'enveja del penis de les dones o de certes dones en contra de la idea d'Home, de la idea d'Humanitat.
Quan ¿les dones? Creen el feminisme no estan fent sinó identificar-se contra el baró, contra l'Home, com aquest ho va fer contra Déu, reacció que esdevé contradictòria, com la mateixa feminitat, en la seua identificació de classe, perquè es masculinitza.
Una bona feminista hauria de saber que ser-ho és ser el revolucionari que està malalt de diabetis, ha de saber que si acaba amb la societat o amb l'Home va ell o ella al darrere, tan bàsica és la idea de fal·lus, tan bàsic és el símbol i tan important i fràgil.
Si ja abans de Crist, Plató o Sòcrates van parlar de l'amant i l'estimat, al Fedro; tot dient, que en el fons, l'amant “mata” l'estimat, però que cal una ocultació d'aquesta “falsa” realitat per a què la parella funcione, per a què funcione l'amor; no ho deien de bades, sinó que sabia o sabien que certes veritats són en si mateixes, com les que espolsa de vegades el discurs de la ciència, l'universitari, mentides. Perquè en aquest cas no hi ha amant o estimat, sinó que els llocs són una contradicció paradoxal.
Cal que es mantinga una relació sagrada entre el yin i el yang i cal el respecte, no es pot anatemitzar al baró anomenant-lo “masclista” pel simple fet de ser mascle, pel simple fet de tenir el fal·lus, de ser el símbol.
Això atiarà infinitament l'enveja del penis del baró i crearà i auto-generarà la violència domèstica i la fi, potser, de la nostra civilització.
I és cert que la presa de classe per certes dones o la seua masculinització ha fet que l'Home, millor, la societat cedira davant de les demandes femenines, això cal mantenir-lo, aquesta tensió, però sense tensar fins al límit la corda.
I potser també que la ¿veritat? D'aquest discurs siga destructiva, però sapiem que la destrucció crea destrucció i, només l'amor, del que es parlava al Fedro, crea o fa possible la pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada