València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dijous, de desembre 17, 2015

No he patit per a què tu hages de pagar-hi

Què heu comprés del títol? Que he patit o que no he patit? Que no he patit i així ningú no ha de pagar pel que no he patit? O que he patit i malgrat això ningú no ha de pagar per això? O que el meu patiment era per a que ningú no patira?
El que vos vull dir és que quan algú diu que ha llegit tal o qual llibre, tal o qual autor està fent o ha fet una lectura sempre interessada, en tots els casos i fins i tot el meu; ha llegit el que volia llegir d'eixe autor, és més, no llegim res que abans no estiga en nosaltres, llegim només el que el nostre inconscient té d'experiències sobre un o altre tema i, és tan gran el nostre saber com inconscient, el nostre saber és immens.
En darrera instància la percepció és un record, percebre és recordar; en recordar-nos d'una connexió màgica amb l'Inconscient Col·lectiu o anomeneu-lo, si voleu, Déu.
En una ordre com: Josep agafa l'escala! Pot haver un munt de significacions, com ja vos vaig dir en altre escrit i, cal la connexió amb l'Inconscient Col·lectiu, la fe, la connexió telepàtica amb l'altre en el darrer dels casos, per a què Josep entenga que ha d'agafar l'escala i portar-nos-la.
Així que pot haver persones molt llegides, que tinguen molts estudis que siguen “ics” en bondat i saviesa i persones poc llegides que en siguen “y” i, és que es pot llegir fins i tot de les pedres.


La prova, només per a mi, moltes persones no s'ho creurien, de que hi ha un saber inconscient immens, telepatia i clarividència és que aquest article el vaig fer despús-ahir i abans d'assabentar-me de certs comentaris, però ja vos dic, aquest saber és indemostrable, entreveiem certes casualitats però mai no el podem demostrar científicament, tot i ser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada