València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dimecres, de desembre 02, 2015

Zuckerberg, un home que estima, que no tem la mort

Si dels registres polític i econòmic admet que no sé pràcticament res, tot i saber més que molts professionals, del lingüístic o religiós entenc, i entenc massa; aquest home, Zuckerberg, és un home que no tem la mort, és l'únic d'ell que sé del cert i, puc inferir racionalment, sense conéixer-lo, que és un home que estima.
No és el mateix donar un 99% d'una gran fortuna que d'un jornal de set-cent eurista, ja no es pot parlar de mileurisme si no és positivament.
I no, no és el mateix, hi ha un límit de despreniment de diners en què entra el discurs del ric, el discurs d'un veritable capitalista, i normalment un ric no estima, millor dit, un capitalista real no estima i, pot donar un 1% dels seus diners, sempre benvinguts, tant ells com els seus diners; però no gairebé un 99%.
Què estic dient? Doncs que aquest home és un home que viu per a saber i no per a fer diners, però ha estat tan gran la seua vàlua que ha fet els diners sense ni tan sols proposar-s'ho.
Ell volia, fent feisbuc, lliurar-se de la mort, creant com una dona simbòlica (fora de les connotacions sexuals), estimant i; ha trobat l'amor, benaurat siga aquest home i els qui el coneixem, de prop o en la llunyania.
Espere que hi haja al discurs capitalista hòmens així, com els que naixen del meu discurs, l'histèric. Gràcies senyor Zuckerberg, infinites gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada