València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dilluns, de gener 25, 2016

La bondat i l'esperit d'Anubis

Si fa uns anys parlava del llop que s'oblidà de matar, hui he de parlar-vos de l'esperit del llop i, el d'aquells xamans que hi connectaven per a després fer la guerra, per a caçar, però que ho feien sense l'enveja, sense l'angoixa, sense l'odi. L'odi és una de les sensacions, un dels sentiments que estan fent que l'Home estiga matant el seu entorn, afonant el saló de llur casa.
Hui he de donar gràcies a una persona, ella ha tingut molt clara la idea de l'esperit del llop, del valor del llop i de la seua connexió amb la natura, amb Déu, amb Anubis.
En la seua vida ha tingut, molts dirien molta sort, però jo sé, Déu sap, Anubis sap que com tot ésser viu, com tota criatura ha hagut d'imbuir-se de l'esperit dels déus, de llur bondat per a poder viure, per a poder sobreviure i estimar.
Li queden molts anys, tant em fa quaranta o quaranta-dos o els que Déu, en el seu misteri li vulga donar i, amb l'home, el baró amb el que haurà de condescendir per a estimar, un baró enganyosament feble, però protegit pels déus, un baró feble en la seua cuirassa, però un veritable Tità en la seua essència, que mai, ja mai més no descendirà als inferns dels que li ve la seua sensibilitat, hui esdevinguda força.
Un matemàtic de l'art que l'enamorarà parlant-li d'amors amb la lògica dels números, aquelles idees que no avorreixen mai, perquè mai no es dominen.
Ànim i llarga vida junts! Que Anubis, el gos déu et protegisca, vos protegisca i vos done la fortalesa per a poder viure i formar una feliç família, jo hi estaré amb vosaltres, per a obrir-vos la finestreta de la llum, la llum no pot ser mai autosuficient i, li cal de l'altre, de cada pedra, animal, déu, ànima o planta per a fer-se tangible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada