València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

diumenge, de març 27, 2016

Parlar en ella

Hi ha dones de tots els tipus, n'hi ha que volen o els agrada posar-se en el lloc d'objectes, aquestes són la majoria i, n'hi ha qui els agrada el lloc de subjectes, però el que tinc clar al pas dels anys és que a ningú no li agrada estar en el lloc d'objectes tota la vida, tota la seua existència.
Un home que estime a una dona "parla en ella", i què vol dir açò? Doncs que de tant en tant es posa en el seu lloc quan ella parla, i es mira tot parlant ella per a si mateix, que escolta.
El capitalisme ens ha posat a tots en el lloc d'objectes, ja no mirem a una dona com subjectes que parlem en elles, sinó com a objectes passius que escoltem, i l'escolta passiva, tot i arribar a límits insospitats de coneixement, castra, castra simbòlicament, no, no és roïna en cert grau, però no en el lloc en què aquest discurs, el capitalista ha posat a l'ésser humà, a l'Home i a les dones, que ho som tots ja d'ell, en el lloc d'objectes passius, d'escoltadors aprenents d'un professor sempitern i etern.
No, hem de dir prou, de tant en tant hem de fer l'acte de l'escolta activa, l'acte d'estimar escoltant a una dona, i aquest acte només es pot fer parlant en ella, parlant en elles.
El lloc d'objecte, per a qui els agrade, ha de ser en l'acte de l'amor, ja siga en una dona en el lloc femení o en un home també en el lloc femení, i no en altres moments de la seua vida, tot i que de tant en tant cal estar en el lloc d'escoltadors passius, com tot, tot en la seua justa mesura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada