València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

divendres, d’abril 29, 2016

Ja ha canviat el paradigma de la comunicació III

A aquestes alçàries del meu discurs no puc obviar la pansexualitat bàsica de l'Home, és a dir, el mascle A pot ser una dona o un home físic, a l'igual que la femella B pot ser també una dona o un baró físic, sense haver de tenir connotacions sexuals.
Des de la darrera gran revolució en què l'Home va enterrar els seus morts, va crear religions i civilitzacions el paradigma de la comunicació havia estat el del dibuix (a), el mascle A i la femella A obtenen la relació més satisfactòria, mentre que el mascle B accedeix a ser amic del mascle A, sent el B fadrí o solter o no tenir una parella sexualment satisfactòria o no tenir partenaire.
I la femella B és la que tard o d'hora restava esqueixada, apartada del mascle A i de vegades per la femella A; la gran revolució l'ha fet la informàtica, i la química del cervell, que han desenvolupat la telepatia; la femella B no és esqueixada, doncs pot seguir sent amiga i una de les partenaires del mascle A.
Açò ho ha propiciat les relacions virtuals en la xarxa d'Internet, fòrums, pàgines web, blocs, etcètera, que han desenvolupat també de manera satisfactòria la telepatia.
No cal dir que la femella A també té el seu lloc com a mascle A i a la seua vegada també tindria la seua femella B i el seu mascle B, a banda del seu mascle o partenaire.
Què pot suposar aquesta revolució? La veritat és que el simple fet de desenvolupar-se en la telepatia ja resulta una gran revolució i si pensem que és el mascle amb la seua angoixa de castració qui prem el gallet de les guerres, atiat per l'enveja del penis de la seua dona, podem fer-nos una idea, les dones veuran molt minvada la seua angoixa femenina o enveja del penis en no veure's en perill davant d'una altra dona de perdre el seu partenaire secundari o amic en el cas de ser fadrines o mancades de partenaire primari.
El que faria que una guerra fóra d'ací endavant, si passem satisfactòriament aquesta revolució, d'ací endavant fóra molt més difícil el conflicte, primant-se el títol d'aquests esquemes, el desig, les ganes de viure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada