València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dimarts, d’abril 26, 2016

L'esvaró o relliscada del Sento

Una persona amb personalitat esquizoide és aquella que simbolitza allò imaginari i una amb personalitat paranoide és a l'inrevés, la persona que imaginaritza allò simbòlic; què vol dir açò? Que el primer confon la realitat amb allò virtual, el contrari que el segon.
El Sento era dels primers, havia tingut un grapat de relacions sexuals al llarg de la seua vida i, havia contret lladelles, sífilis i gonorrea vàries vegades, tot i no encomanar-se de la sida, perquè en eixir a la llum pública la malaltia, que ja si que no tenia remei, va fer servir condons per a seguir amb la seua carrera, tan infidel com deslleial.
No, no és que estiga en contra de les prostitutes, eixa haguera estat una bona elecció, sinó que ell anava de xicota en xicota i elles, les seues sofrides dones, de xicot en xicot.
Però quan es va engegar a la informàtica ja va ser diferent, si amb el seu cos no havia patit per què li encomanaren una malaltia venèria, tal era la seua fe en la medicina i la seua ingenuïtat, en el que respecta a la ciència matemàtica de la màquina no permetia cap relliscada, abominava contra aquell que li ficara un virus al seu ordinador i tant els odiava que deixava de dirigir-los la paraula.
Aquell dia va caure a l'atur i el seu ordinador, ja vell, amb el seu antic sistema operatiu va agafar el darrer virus, es va sentir tan culpable que no va deixar dimoni amb cua, tot i no abandonar la informàtica va fer baixa a la seua dona, així de gran va ser el seu disgust en no tenir diners per a portar-lo al taller i no saber solucionar el problema per ell mateix, i en perdre definitivament la fe, de retruc, en la medicina.
Ja mai més la promíscua de la meua dona no em farà emmalaltir, hi ha hui cada virus, deu ser el canvi climàtic -es va dir- i la va deixar, tots els esquizoides són una mica rampelluts com era malauradament el seu cas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada