València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dijous, d’abril 07, 2016

Prostitució a França, un malentés que fa mal al baró

Sí, vulguem o no la prostitució és en una gran quantitat de persones absolutament necessària per a desenvolupar la virilitat del baró fadrí, un baró solter ha de separar-se alguna vegada del seu partenaire pare o mare per a poder arribar a la virilitat, per a eixir-se'n del discurs histèric en què poden col·locar-lo els seus parents i, transitar pels discursos de l'amo i del capitalista en què arriben en fer l'amor amb una prostituta.
És més, l'aparició als països nòrdics de moviments d'extrema dreta ha estat directament una conseqüència de la prohibició de la prostitució, el baró solter si no fa l'amor heterosexual i, aquest només es pot fer des del discurs de l'amo i des del capitalista en llogar a una dona, primerament dic, els ix l'angoixa de castració, que pot desenvolupar violència masculina, perillosa per a la creació d'involucions i violència de tot tipus, fins a desenvolupar més tard i una volta oblidats o reprimits en el què suposa fer l'amor amb una dona, el seu sentiment, pot desenvolupar enveja del penis, aquest tipus d'angoixa, la femenina, que s'assoleix en molta mesura una volta el baró fadrí ha estat castrat simbòlicament, pot fer tant de mal o més que la violència masculina o directa, en fer del baró fadrí un ésser culpable de ser-ho i, per tant defensar com a reacció deguda a la seua repressió la feminització de la societat, defensant la prohibició de la prostitució que a ell li han prohibit i les formes de ser més típicament femenines, cosa que encendria al baró del discurs de l'amo i del capitalista que desitjarien una involució.
És el peixet que es mossega la cua: A més feminització de la societat més involució i a més desig d'involució més feminització de la societat. La solució passa per tolerar i respectar alhora que defensar els trets tant masculins com femenins, no, no és roí, si ho és de digne i just, un proxeneta que defèn les seues putes, si són lliures, del perill de tot tipus d'hòmens i de dones, que com no! Tenen tot el dret a fer l'acte sublim de l'amor, el sexe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada