València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dilluns, de maig 16, 2016

El nou lloc dels barons. Els robots

Tots els que coneixem una miqueta les persones fredes sabem que els robots, per a nosaltres, les dones, el 80 % de la població, han existit durant tota la Història, representats en ells.
Els normòpates, els barons han suposat eixe 20 % restant i han ocupat el lloc de robots, aquella tasca que està a punt de fer la intel·ligència artificial.
Però les dones són el futur de la Humanitat per la seua capacitat d'estimar, qui estima “crea” i crea en el més ampli sentit de la paraula, quan una dona envia, per la seua enveja del penis a un baró a la guerra simbòlica o real, baró en el lloc d'home o de dona; està fent un acte de creació, la vida ha tingut aquesta estirp, la dels barons, com a amos i “robots” que per la seua immensa consciència governaven el món.
Però quin serà el lloc dels barons dins de deu, quinze anys? Doncs la tècnica té la capacitat de créixer geomètricament. El lloc dels barons normòpates serà doble, els més freds tindran la tasca de controlar als informàtics que controlaran la màquina, i els més tendents al discurs histèric, fins i tot els del discurs capitalista hauran d'aprendre a estimar, per a poder crear, per a poder ser útils, per a poder-se guanyar la vida, millor dit, diguem-ne útils amb la creació femenina, imprescindible.
Com es desenvoluparan les relacions econòmiques si les persones, el 90 % de la població, ja no oferiran la seua mà d'obra? Perquè el treball el faran les màquines, els robots? Mitjançant la creació, l'amor i la bondat de les dones, a la Nova Era de Déu, Crist i Dionís la major part dels barons normòpates aprendran a estimar, tot pensant que “tot” té consciència i que cada “cos” està habitat per éssers immaterials.
Caldrà prendre's seriosament les divinitats i saber obluir*, per arribar a saber estimar i trobar un lloc dins de la societat on els robots prendran el lloc de nous barons, i hi conviuran amb els barons controladors de robots i les dones.
Els barons sempre pensaran que les divinitats i llurs efectes tindran una explicació determinista, no serà així, però com durant tota la Història només les dones ho sabran, tot i ser una veritat indemostrable.

*Obluir: Paraula creada per mi, que és el terme mitjà entre oblidar, en què la cosa queda a l'inconscient o preconscient i forcluir, que resta en el més horrible no-res. Per a estimar serà important obluir, per a poder crear i obtenir un lloc entre les dones, l'amor només habita en la inconsciència, en l'inconscient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada