València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dissabte, de juny 04, 2016

Jaguar, Baco i Dionís

Si una cosa tenim els humans és la nostra capacitat de transgressió, hem de transgredir tots els déus per a poder arribar a la plena "humanitat", però no tenim el dret, perquè així ens ho ha dictat la nostra natura, la nostra ordre genètica, el nostre cos, de transgredir el més sagrat, la nostra devoció o respecte cap a ells.
No es pot fumar cigarretes tota la vida i no es pot fumar tabac sense donar les gràcies a Jaguar, com no es pot beure cervesa o vi o altre tipus d'alcohol sense agrair-s'ho a Baco o a Dionís, els ho devem a tots aquests déus que des de l'albada dels segles ens van posar la idea per a que nosaltres poguérem construir aquestes begudes i poguérem cremar aquesta herba.
Hui li he demanat als déus una cosa, jo sé que són rumbosos i que me la concediran, potser he parlat massa hui, però déus, creieu-me, era necessari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada