València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

divendres, de juny 17, 2016

Pederàstia, conducta proscrita per motius obvis


Cap conducta humana o animal pot ser desarrelada sense que l'equilibri eco-sòcio-biopolític quede alterat, ja ho van intentar superpotències del segle XX amb un resultat nefast, la II Gran Guerra i hui una tercera suposaria l'Apocalipsi.
Jo sé que a cap pare del món no li agradaria que el seu fill fora captat o segrestat per una màfia de la prostitució, és més, a molt poques persones els agradaria la idea de l'existència d'aquestes màfies.
I sé també que una persona pot viure sense llegir, sense fumar o sense anar al futbol, com també sense fer l'amor, però cap persona del món, sense una espiritualitat forta, una sublimació adient o una gran dosi de disciplina pot deixar de fer l'amor, no, no esperem que una persona privada d'aquest privilegi, tot i ser perfectament possible, no esperem que siga una persona totalment equilibrada.
Hi ha hagut veritables monstres perfectament casats, com també perfectes imbècils que s'han dedicat a l'espiritualitat amb totes les seues forces, però tinguem una mica d'empatia i pensem en una persona en què el seu objecte de desig haja quedat en una època infantil, de tots és ben sabut que els professors a l'antiga Grècia feien l'amor amb els seus alumnes i tenien una relació d'amor-autoritat amb ells, i que en tots els temps hi ha hagut qui ha trencat la llei del sentit comú per a transgredir amb aquesta conducta.
Hui amb la revolució tecnològica ja és possible, i què dir dins de deu o vint anys amb els robots, que ja existeixen actualment, no siguem més papistes que el Papa i no anatematitzem la conducta en si, possible ja amb els robots, i per tant ja perfectament legal i lícita, i sapiem veure que no són malaltes aquestes persones, sinó presos per un tipus de conducta proscrita per motius obvis, la manca d'autoritat sobre si mateixos dels xiquets, l'estètica a banda de trencar les estructures familiars, perfectament reparables aquests inconvenients amb la discreció que pertoca a aquest tipus de conducta, tot i que siga a partir d'ara amb robots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada