València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dissabte, de juliol 09, 2016

Les primeres fulles verdes del tercer nus

Hui he pogut notar les primeres fulles verdes del tercer nus, aquest nuc ens portarà una Europa sense Gran Bretanya o potser només sense Anglaterra, que estarà amb els USA de facto, una Catalunya independent o un estat federal espanyol en cas contrari, en definitiva una globalització desglobalitzada o una atomització globalitzada, o una intro-oblusió de l'amo, de l'Amo i de tots els hòmens en llibertat.
Açò es farà perquè estem deixant, malgrat tot, creieu-me, de veure la realitat com una lluita marxista, l'estem veient des d'aquesta òptica, com no, la del capitalista, Marx era del discurs capitalista, com des de l'òptica de l'amo, Nietzsche era un histèric que va voler comprendre l'amo i va llegar-nos la seua solució, i presa per Freud tota aquesta realitat ens l'ha fet veure des de l'òptica de les dones també i totes tres realitats unides en paus, que gràcies al dubte de l'espiritualitat ha donat el resultat d'aquestes fulles verdes que ja s'albiren.
Aquests són només alguns exemples, però la llavor s'estén ràpidament pel món, com el fantasma de Marx, però aquesta vegada com la benedicció de Déu, o si voleu dels déus o dels Sants, amb la benedicció de l'Home.
Sí, hi haurà de tot, gent que vos dirà que el món s'acaba, que estem entrant en el major lloc de perill per a les guerres, no feu cas, per favor, i tingueu la seguretat de que amb defectes, però el món se salvarà miracle darrere de miracle, no, no hem de sentir-nos segurs d'això, mai, però creure'l, en aquesta contradicció caminarem, com camina qualsevol bufó d'aquesta, la nostra terra, que ja no serà vilipendiat ni rigut pels pobres que fins ara havien governat la nau del món, un govern a base de colps i fuets, hui serà amb l'amor, i sense baixes ni bocs expiatoris; no hi ha hagut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada