València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dissabte, d’agost 06, 2016

Quin és un dels rols arquetípics de les lesbianes

"El que la Dona vol, Déu ho vol" deia Lacan, són l'arquetip de tot tipus d'intel·ligència, aquestes dones.
Aquest és un article que vol posar en marxa la idea de que tots som necessaris, des del normòpata fins a l'homosexual o l'histèric passant per les lesbianes, el nazisme va voler eliminar lesbianes, homosexuals, bojos, jueus, i tota la diferència, sense saber que en eliminar una sola peça del trencaclosques dels arquetips tot cau, cau el sistema i es produeix una guerra fins que l'equilibri és restablit.
Doncs bé, un dels papers arquetípics de les lesbianes per a un hètero histèric, que formen part de la meitat dels histèrics, els altres són lesbianes i homosexuals; un dels papers, com deia és enfrontar-se aquest darrer a una lesbiana, l'hètero histèric és l'”altre” de les lesbianes, aquella persona que aquestes temen, odien i admiren, tot i que també estimen; enfrontar-se, dic, i l'enfrontament ha de ser des de l'estil, tant se val quin siga l'objecte o tema pel que esdevinga l'enfrontament, tot i que no ha de ser buscat per l'hètero histèric, i així aquest acompleix la seua cadena sexual en el sentit de que es trobarà amb una normòpata hètero immediatament, que l'admirarà per haver-se enfrontat a la lesbiana, doncs aquestes tenen a les lesbianes com el seu altre, l'admirarà i estarà sexualment disposada, cosa que farà que el desig d'aquest hètero histèric vaja a la seua dona hètero histèrica, en forma de fantasia sexual o simplement de desig o gaudi sexual, renovant-se l'interés per ella.
Si eliminàrem les lesbianes completament del globus, cosa impossible per idealista i nefasta, no hi hauria contractes sexuals ni la societat com es coneix i, dubte que es poguera conformar cap tipus de societat.
I no pensem que una lesbiana només pot assolir aquest paper o rol, sinó que com a qualsevol persona pot fer qualsevol tipus de paper menys filosòfic o psicològic també, doncs hi ha lesbianes al periodisme, com a la construcció, passant per la ciència o el dret, hi ha lesbianes en qualsevol àmbit humà. La lesbiana és la Mare Terra.

Aquest article és i no és meu, m'he l'ha dictat telepàticament una de les persones, dona i lesbiana,que he vist aquesta vesprada a la taula del costat del bar on hem pres una orxata la família de la meua dona i jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada