València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

diumenge, de setembre 04, 2016

Alerta!


El dia en què desapareguen les persones amb síndrome de Down el món desapareixerà, acosten a la Humanitat a la bondat, a la salut, a la pau i a l'eficàcia. A Déu, si hi creieu. Aquest tipus de persones son el Temple i la Biblioteca de l'Home, ensenyem-los i eduquem-los el necessari, no més.

No faig cap article perquè són un gran misteri, fins i tot per a professionals que els eduquen i per a pares, no cal que els eduquem tant a ells, ens han d'educar ells a nosaltres, i nosaltres hem d'aprendre d'ells.

6 comentaris:

 1. Vols dir que presenten un trets de personalitat que, en molts aspectes, els hi donen certs avantatges? No ho havia escoltat mai, això. Tampoc no he tingut molt de contacte amb persones amb síndrome de Down.

  Vicent

  ResponElimina
 2. Vicent, mira, Déu és inconscient, el paper que feien, i dic feien les persones amb síndrome de Down l'està fent els bojos, són persones que tenen en l'inconsciència a Déu, ja va dir Lacan que Déu és Inconscient, no l'inconscient sinó Inconscient, sempre que hi ha una persona amb síndrome de Down hi ha una família feliç i que ha abastat els camins que s'ha proposat, que són els que vol, i han volgut, no els que ningú els ha dit, no és que tinguen avantatges, que els tenen, sinó que donen la felicitat i la vida, són déus en miniatura.

  Vicent

  ResponElimina
  Respostes
  1. I dic feien perquè ara s'estan eliminant, els estan esterilitzant, ningú no vol tenir com a fill una persona amb aquest símptoma.

   Vicent

   Elimina
 3. Més que a ells mateixos donen avantatges a qui tenen com a amics, familiars, companys, fins i tot companys de faena, doncs n'hi ha que treballen.

  Vicent

  ResponElimina
 4. Vicent sóc molt afortunada de tenir la teva amistat, un tresor molt valuós per a mi, fa molt de temps quue en sóc conscient. Gràcieeeeeesssssssssssssss!!! I gràcies per la teva intensa producció narrativa i la teva constant construcció del psyque…!!!
  Isabel amb gran afecte!

  ResponElimina
 5. Gràcies a tu Isabel, la veritat és que tenir amics com vosaltres, ben escollits és una recompensa que se'm trunca quan Internet se'm desconnecta.

  Una abraçada a tu i a tota la teua familia.

  Vicent

  ResponElimina