València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dimarts, de setembre 20, 2016

Tothom diu: Tothom vol veure'm com ell

Açò és degut al narcisisme primigeni, tots volem veure'ns a nosaltres mateixos en l'altre, i sobretot en el nostre "altre".
No hi ha un primer esglaó de poder-sexualitat, tot és una cadena, les lesbianes temen als hètero-histèrics per por a enamorar-se després de ser estimats per aquests; els normòpates els passa el mateix amb els hètero-histèrics i les lesbianes, a aquestes per ser castigats en enamorar-les, castigats amb l'enveja del penis, amb el que podríem anomenar "sobrenatural"; els hètero-histèrics els passa exactament el mateix amb els homo-histèrics, tenen por d'estimar-los per por a ser estimats per aquests i els homo-histèrics els passa amb els hètero-histèrics el mateix.
Hi ha murs en quant a l'amor, el més pur amor que no poden ser sobrepassats o pot arribar a ser perillós i quan açò passa sense voler-ho hi ha un conflicte, una guerra.
Ara, realment no hi ha cap classificació entre aquests tipus de persones, sinó que tots "No som" exepte les lesbianes que són les úniques que es pot dir que s'acosten a "l'ésser", tots els altres fan una carrera cap a l'ésser, l'homosexual histèric cap a la feminitat i el saber; l'hètero histèric cap al saber, el normòpata cap al poder i la mort i la lesbiana cap a Déu i la masculinitat.
Però el quid de la qüestió és la pregunta que crea la Història: ¿què vol la mare? ¿què sent una dona/home? Ara, també vos he de dir que tots tenim com a partenaire un d'aquests a qui temem o estimem, doncs cada persona necessita alguns partenaires, cinc com a mínim.
Aquesta por al nostre "altre" ve d'allò masculí a perdre el fal·lus, l'esperança, els diners, la salut; i el mateix en allò femení, però en aquest cas en prendre el fal·lus, l'esperança no desitjada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada