València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dilluns, d’octubre 24, 2016

La força centrípeta dels sentiments

La comunicació és la única força capaç de llevar l'endogàmia, tot i que un món globalitzat mor per l'excés de comunicació, que pot crear i de fet crea l'efecte contrari, amb el que hem de guarir-nos amb una globalització desglobalitzada o atomitzada.
I la comunicació es basa en el narcisisme, tot lo món vol portar al seu altre, o a l'altre en general, al seu terreny; els amos, és a dir, els normòpates volen portar a les dones, els histèrics a un món de l'excelència; els altres amos, els actuals, els capitalistes o paranoics volen portar al seu altre o a l'altre en general al món de la productivitat, de la mercantilització, i les dones, els histèrics els volen emportar al món del símbol.
Els histèrics eixe 40 o 50 per cent de la població no han pogut fins ara expressar-se, les paraules d'una dona (no la persona amb vagina i no parle amb connotacions sexuals) han estat sempre minimitzades, ridiculitzades pels dos tipus d'amos; degut a la por a la mort simbòlica que els ensenyen les dones, però han d'aprendre els amos a morir simbòlicament, a homosexualitzar-se, a enamorar-se del significant de tant en tant, a caure en el parany de la identitat.
Jo vaig llegir un poema en la meua adolescència del qual no vaig entendre res, des d'aquell moment em vaig dedicar a histeritzar-me per a comprendre'l i hi vaig arribar.
Des d'aleshores he intentat que l'amo comprenguera a l'histèric igual que aquest ha fet històricament amb l'amo, la vida, les societats eviten l'endogàmia en base a influir-se mútuament, l'homo histèric vol que l'hètero histèric s'homosexualitze, igual passa a l'inrevés, per a què l'homo s'heterosexualitze i, aquests darrers amb els amos, per a què normòpates i paranoics senten l'amor de l'histèric.
L'ésser humà, l'Home ha viscut en un materialisme que només es va trencar amb el gran pacte de les religions, un pacte tàcit, inconscient, òbviament, en què els amos institucionalitzaren les religions, l'eix dels histèrics i de la seua espiritualitat, front al materialisme dels primers, ara i gràcies a la xarxa d'Internet i a la química del cervell els esclaus, els histèrics poden dir la seua, però també gràcies a l'amo i la seua llibertat, al paranoic i capitalista, com també a l'ordre que manté l'amo normòpata, que fa que l'histèric no esquizofrenitze les societats; però és l'hora de prendre seriosament les dones, a l'histèric, té molt a dir-nos i potser amb l'aprenentatge d'allò simbòlic ensenyat a l'amo per l'esclau, l'histèric, les guerres seran també simbòliques, com el titot que estén les seues plomes per a conquerir la seua femella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada