València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

diumenge, de novembre 20, 2016

Bonisme i Trump, la cara i la creu

Tant si els amos avorten el projecte Trump com si aquest segueix endavant, ja Trump, el baró, haurà donat el colp en la taula, ja el gall haurà picat el cap d'unes quantes gallines del galliner i haurà posat ordre, si em permeteu l'analogia.
El baró té el paper de amb la seua presència, sense fer res més que fer servir el poder simbòlic posar ordre, quan un cap, un pare, un baró ha d'utilitzar la força tots el veiem perdent els papers, tots el veiem perdut.
Així pot arribar a succeir-li al món, caldrà que els amos, i els Amos facen una bona operació de màxims i mínims per a què es puga o puguen avortar l'operació Trump a temps, al temps just; aquest home ja ha fet el més important, ja ha fet el colp a la taula, com vos he dit abans.
En períodes de bonança econòmica les dones (no és només dona la persona amb vagina i no parle amb connotacions sexuals) comencen a mobilitzar-se, a prendre els carrers per idees estètiques com el bonisme, i com que el registre lingüístic-religiós mai no està del tot apedaçat, comencen els problemes econòmics deguts al malestar del baró, per una altra banda inevitables i cíclics i arriben els problemes polítics i la reacció del baró.
El bonisme comença a envair a la joventut, que arriba a gran edat ancorat en aquest lloc, tot lo món és capaç de menjar-se una hamburguesa, Déu no vulga el contrari, però són capaços de matar simbòlicament o amb el desig a un empresari de baralles de galls, de gosseres, a toreros, etcètera; el bonisme, que és l'abús dels bons sentiments en detriment de la lucidesa acampa per tot arreu, es crea una societat malalta, incapaços els seus fills de matar un conill per a menjar-s'ho, és com l'animal que per prejudicis no caçara per a alimentar-se, açò només té una eixida, la fi; sí, amb el neoliberalisme d'esquerres estètiques anàvem a la fi, a la fi en poc temps, tot i que amb Trump no és o serà molt millor, aquesta operació és com llançar la moneda a l'aire, hi ha un cinquanta per cent de que isca cara.
Espere que Déu ens siga favorable, si hi haguera una guerra social, cosa que encara desconeix Trump, com ho feia Hitler, hi hauria una de global i Mundial i tot acabaria, el poder del yin és tan o més fort que el del yang, tot i semblar el contrari. Doncs mentre el yang és suïcida simbòlic i assassí real, el yin ho es a l'inrevés si és veu desposseït de l'amor del yang.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada