València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

divendres, de desembre 02, 2016

Fumadors, salveu-nos una altra vegada

Aquest article bé podria anomenar-se viciosos, salveu-nos una altra vegada, perquè les pujades que quadraran els pressupostos d'enguany no només les faran els fumadors, sinó com molts voldrien, els bocs expiatoris en què el neoliberalisme d'esquerres estètiques vol fer-nos esdevenir, a tot lo món, sí, a tots.
Aquestes mesures són les que han portat a un Tiump que ha agafat el malestar de l'home del carrer degut al bonisme.
Aquestes mesures com la pujada d'un 10.000 per cent del preu del tabac, la caiguda de la figura paterna, la popularització i normalització de la lluita de classes per a crear les societats, la simetria dels sexes, la ideologia de gènere, l'anatemitzacio del fet de nàixer baró, la generalització, com a lluita contra el baró, de l'enveja del penis femenina i el seu exèrcit, el feminisme, la persecució de la prostitució i la criminalització de sentiments com la pederàstia, que tot i que problemàtics hauríem de trobar-los eixides (se m'acudeixen els robots i prompte els replicants), a més d'altres excessos del bonisme, que naix de la dialèctica de la Història, ha fet que isquera el nou anticrist, aquell que si no l'aturem posarà el punt final a la trajectòria de l'Home sobre la Terra.
Molts diran que només ha sigut culpable allò econòmic, sí, ho diran els que solucionen un càncer amb diners i els seus esclaus, de tots ells que ens lliuren els déus, i per a que això passe, una forma de començar seria que tots començarem a fumar i a beure, això sí, políticament correctes i amb l'aquiescència de Déu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada