València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

divendres, de desembre 09, 2016

Bon Nadal i Feliç Any Nou 2017 a tot lo món

Aquells que defensem la pau sabem que de tant en tant cal donar un colp en la taula, i altres vegades anar a la guerra per a defensar-la, no, no és que siguem simples i pensem que hi ha bons i roïns, sinó que quan les coses es posen lletges algú ens allista per a defensar un sentit comú que veiem sagrat.
Però en temps de bonança o de pau sempre hi ha el perill de que des d'un costat i des d'un altre l'odi i la violència ens encenga i en això sí que som destres, en evitar el que podria succeir si no ens afanyem a posar-li fre.
Però en aquests dies nosaltres, els hòmens de pau ens relaxem, no, no hi ha ningú que s'aprofite, perquè en el fons tant hòmens com dones, yin com yang saben que cal un “quelcom” sagrat per a sentir que la vida mereix la pena ser viscuda, i així ho fan, la major part d'hòmens i dones de la Terra fan les paus i s'estimen en aquestes dates.
Jo voldria que aquests dies de Nadal tots ens férem responsables del que fem, diem i pensem, si més no en aquestes jornades només, ja seria un luxe, que podria encadenar una conducta i uns sentiments cap al futur, un futur on no hi haguera violències i si les n'hi ha, que és el més normal, foren de les més tolerables.
En fi, Bon Nadal i Pròsper Any Nou 2017 a tot lo món per avançat, espere que puguem arribar-hi i que res no ature aquest missatge de pau, de prosperitat i amor.


València 9 de Desembre de 2016 del Nostre Senyor Jesucrist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada