València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

diumenge, de març 05, 2017

El símbol, el fal·lus és sagrat

En escriure aquest article em jugue molt, si no sóc entès, si sóc malentès i per això pregue a Déu per a què cada paraula siga la correcta.
El símbol és el phi, el fal·lus; i què és el fal·lus? És el penis i la idea de la seua absència; i què és el penis? És. És la incompletud del yin amb respecte al yang, és aquella operació de resta entre (yang-yin) que conforma el plus de la realitat.
És l'asimetria dels sexes, que han de ser iguals, però diferents, és en l'àmbit yin o psicològic l'operació aritmètica de resta (yang-yin) pel penis com a plus i en l'àmbit genètic o yang l'operació aritmètica de resta (yin-yang) pel XX femení i la manca masculina, en representar allò artificial XY, a la Y li manca un tros, el plus femení.
I què pot passar si ataquem el símbol? Si diem que no és baró qui té el penis o millor, el fal·lus? Que els histèrics barons perdran el fal·lus, s'homosexualitzaran, que els amos o barons del discurs de l'amo perdran el fal·lus, i per a ells és la salut, i pel que lluitaran a mort, pel que crearan guerres.
I que els barons del discurs capitalista perdran els seus diners, el seu fal·lus, i lluitaran també fins la mort per ells.
I què pot passar si això succeeix? Imaginem-nos un baró, l'Home que perd o no pot guanyar diners, que s'homosexualitza en contra de la seua voluntat (va ser el meu cas, fins que un àngel, si li voleu anomenar així, m'hi va traure, i no perquè no fora un bon lloc, sinó perquè jo no hi volia estar) i finalment l'home, el baró que perd la seua salut fins tornar a trobar el phi, el fal·lus i mor si no el retroba.
Per favor, jo sé que per a una persona ignorant de la nostra realitat psicològica o psicoanalítica pot pensar que delire, però dones, amo, científics, Home en general, doneu-me una miqueta de crèdit i penseu que la idea d'Home és molt més que una idea, és el pilar de tot, és un déu, és la base de tota cultura, És.
Les dones han de tindre dret a dinamitar el fal.lus, però l'obligació de la pietat i l'amor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada