València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dijous, de març 02, 2017

Rectificació a la meua obra, el símbol és sagrat

Rectificació a la meua obra, el símbol és sagrat

En relació a unes declaracions d'un polític polac al parlament europeu he de fer un aclariment bàsic a la meua obra, tot i que qui m'ha ja seguit en aquest ordre em comprendrà dialècticament o deconstructivament millor. Gràcies Rafael Marí Sancho.

Discursos yin: el de la histèrica, el de l'analista i l'universitari o de la ciència.
Discursos yang: el de l'amo, el del capitalista i l'universitari o de la ciència.
La lletra phi, la prudència, el terme intermedi, el símbol

És un comentari d'un ignorant o d'un malintencionat, però preguntava la política espanyola socialista que no sabia on havíem fallat per arribar a aquest punt, jo li ho diré: La dinamitació del mascle, del símbol, mireu, un baró és qui té penis, tot i que la llibertat del miratge "ser" ha de ser respectada, no li diguem home o dona als vaivens dels discursos, però sí home o dona separats,  no podem, diguem yin i yang. Jo, en aquesta la teua pàgina he patit l'angoixa del yin i del yang en l'altra estada, per no respectar el símbol, l'Home, en dir que estava en el lloc d'Home o de dona segons el moment del dia, va ser la meua errada, no respectar el símbol, yin i yang entrellaçats som tots o hi estem, però yin i yang, no home i dona, qüestió fonamental em vaig adonar. I vaig ser atacat per sentiments baronistes i feministes, si voleu posar-los aquest nom.
També aquesta, que ha estat i està sent una reacció del baró, ho està fent el mantra "violència masclista" a la ideologia que veu la vida com una lluita de gèneres o sexes, quan tots podem estar en el yin, discursos histèric i de l'analista i al yang, discursos de l'amo i capitalista, aquests dos necessaris per la penetració sexual, etcètera, quan s'ha de dir el neutre violència domèstica, no ens sorprenga, o el yin trau l'amor englobador d'ambdós o tornarem a un feixisme o nazisme previ a una guerra a la que ja estem entrant.
Es una qüestió simbòlica, més que real o imaginària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada