València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dilluns, d’abril 17, 2017

Amos, capitalistes, histèrics i el sexe

Per a moltes persones, tot i fer l'amor amb total normalitat els és un misteri el perquè de l'erecció o de la preferència sexual cap a hòmens o dones, jo tinc la teoria de que és, com diu Sòcrates al Banquet de Plató un acte d'amor entre dos yang i un yin, amb un altre yin que s'esqueixa, i en una relació de desig, però per la seua adscripció teòrica a la seua personalitat diré que hi ha bàsicament dos o tres tipus de relació amb l'objecte del nostre desig, és a dir, el yin; o amb el nostre subjecte o yang; doncs el yin, tot i que la libido és sempre masculina, està gairebé sempre en la posició d'objecte del yang, i aquest de subjecte, tot i que només en l'acte de l'amor, com a premissa bàsica per a què es puga produir, en la penetració o si és entre dues lesbianes en la pseudopenetració.
Els amos no s'identifiquen amb un home per a penetrar a la seua dona, sinó que van directament a rebre gaudi, no d'ella, sinó de l'acte de la penetració, el que busquen és la submissió de la seua dona sotmesa, en la seua fantasia sexual, perquè desitgen fer factible el seu comandament en penetrar-les.
El capitalista fa el mateix que l'amo, però dóna el seu semen com a regal monetari, el seu semen són diners, i reben a canvi la bellesa, sempre relativa, òbviament, de la seua dona.
I l'histèric, si és hètero es posa en el lloc d'un home, o d'una dona si es tracta d'aquesta, és a dir, s'identifica amb un altre home o amb un òrgan sexual per a en la pregunta ¿què vol la mare? ¿què sent una dona? Transmutar-la en cas de tractar-se d'un mascle per ¿què vol un home? I així enamorar-se de l'heterosexualitat o si és homo de l'homosexualitat amb la pregunta inversa, i en ambdós casos la seua fantasia és la seua potència sexual cap al seu partenaire.
En el cas de l'homosexual masculí la identificació és amb un òrgan sexual masculí si és actiu o està en eixe moment en posició activa, o també en un homo actiu, i el que rep la penetració fa aquesta identificació amb una dona amb la pregunta ¿què sent una dona?
Així veiem que els amos i capitalistes van directes al seu objecte de desig, ja siguen hòmens o dones físiques, i els histèrics es fan la pregunta histèrica, valga la redundància, molt més fermament que els dos primers, doncs conforma la seua sexualitat, de ¿què vol la mare? ¿què sent una dona? O ¿què sent un home?
Tot i que sengles tipus de persones i fora del sexe també sublimem aquesta pregunta en les altres facetes de la realitat, i de la societat i la cultura, creant les civilitzacions, que naixen de la sublimació d'aquesta pregunta i la posada de la libido a treballar per la cultura i la realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada