València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dimecres, d’abril 26, 2017

Cal semblar bo, no ser-ho

Una dona, un comissari, un mari-progre, una feminista no poden arribar a sentir mai el que pateix un Home que es posat a la banqueta, sospitós o acusat de crims dels que no té la menor culpa, i és portat allà per la simple sospita, perquè no vol posar-se la falda de la castració, perquè vol seguir sent home, sap del cert que s'ha de castrar de tant en tant, si vol viure en societat, i ho fa, però sap que sempre ha de mantenir la seua dignitat.
Perquè si deixa la seua dignitat no li agafen només la mà o un braç, sinó que acaben amb la seua vida, i això ho sap la nova psicologia, que sap del que l'Home és capaç quan el seu boc expiatori no oposa resistència.
I aquells que detenten el poder simbòlic, a un intent d'aquest home per parlar i exposar les seues raons, i les de la possible solució als seus problemes contesten amb una frase lapidària i suficient, que ve a dir, calle's ja i acomplisca la seua pena.
Fa llàstima, però el baró, el mascle, l'Home està en perill, el perill de mort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada