València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dilluns, de juny 05, 2017

L'humor, hètero histèrics i homosexuals

Fins que un homosexual no arriba a comprendre que està a un discurs diferent del de l'hètero histèric, és a dir, que aquest darrer no dóna importància al sexe i a l'orientació sexual ni a l'amor, aquest ama, quan ho fa, a tot lo món sense haver-hi sexe i si té al seu preconscient el sexe amb una persona amb penis no li dóna gens d'importància; i fins que no deixe d'intentar homosexualitzar el que l'envolta i, potser canviaria de discurs; un hètero histèric no li pot tindre en consideració, sí, l'admirarà, llegirà amb plaer el que escriu, però personalment hi haurà un mur, el tractarà amb l'humor, li'n va la vida.
Potser és una tasca impossible l'encontre entre un sinthome-Saint homme-Saint Tomme o hètero histèric i un homosexual, jo cada vegada estic més convençut de la impossibilitat d'aquest encontre d'igual a igual.
No demane a l'homosexual que tinga en comptes el vitalisme nietzscheà, el relativisme d'Ortega ni la telepatia de qualsevol baró, però cada dia estic més convençut de que estem en dos móns diferents i la unió potser seria contraproduent, doncs faria la mort o homosexualització de l'hètero histèric.
L'hètero histèric, i l'anomene per posar-li un nom i que ens comprenguem, doncs aquest no té nom, sempre ha de passar l'espill i arribar a l'homosexual, però rara vegada aquest passa el límit del seu discurs per a comprendre o intentar comprendre l'hètero histèric.
Jo, cansat de patir, esprémer-me el cap, donar-li voltes a aquest encontre he arribat fins homosexualitzar-me, però quan el meu cos ha dit prou, doncs m'hi anava ja la vida he hagut de prendre l'humor.
És trist, però des de la presó de la identitat no hi ha comunicació possible ni des de fora de cap enfora, és més fàcil per a un hètero histèric arribar a un amo o capitalista o a una lesbiana, que a un homosexual i fins i tot a una dona, pols i discursos diferents i contradictoris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada