València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dissabte, de juny 17, 2017

Rafael Hernando, quan la bona fe és tergiversada

El que va fer aquest home, amb una bona fe que va ser tergiversada i per la que hagué de disculpar-se, així estem en el món, va ser avisar al polític en qüestió de la perillositat per al seu matrimoni de que la seua dona prenga el paper del discurs de l'amo o del capitalista, necessaris per a la penetració.
Quan un home perd el discurs de l'amo o del capitalista amb la seua dona li és molt difícil mantenir aquest discurs després de tot un dia si vol penetrar-la i accedir-hi i així sorgiran conflictes i li serà molt difícil mantenir una relació molt de temps; ja ho diu Sòcrates a “El banquet”; Penia, la pobresa, enganya a Metis, recursos per a fer-li un fill i fer un nuc d'amor, amb el tercer perjudicat i catalitzador de la unió que ho és Poro, la prudència.
Cal per a l'amor que el yin estiga en una posició d'inferioritat, ja siga de diners, poder, o simplement que li manque la manca, és a dir, el fal·lus, respecte al baró, per a que la seua dona intente completar-se amb el seu home i el seu fal·lus, així farà el trànsit pel discurs histèric, que és qui gaudeix del saber, per a poder ser penetrada.
El que passa hui en dia, i és la raó de que els matrimonis no duren massa, és que l'ètica igualitarista, que tot ho mesura amb regla i tiralínies ha envaït Occident, si en un altre article vos parlava de la necessitat d'una asimetria entre Caïm i Abel, hui ho faig amb el yin i el yang.
I em direu, doncs no amem! Si amar suposa aquesta asimetria no amem! Però vos contestaré que l'amor romàntic i l'amor al món que en parteix, és una de les quatre o cinc maneres d'amar, i és l'única que pot canviar, protegir el món, crear en base al miracle i a allò paranormal, sense persones que amen no hi hauria, doncs, vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada