València, cultura, història i modernitat. La ciutat de les arts i de les ciències

Ciutat de les Arts i les ciències de València. Esteu convidades a aquest bloc totes les persones respectuoses amb el símptoma aliè, no ofensives ni violentes.

dimecres, d’agost 02, 2017

Dialèctica o deconstrucció dels contraris

He vist i sentit hui al telediari del canal espanyol de notícies el fet que un grup d'investigadors han pogut tallar la cadena d'ADN per a evitar una malaltia congènita des de l'òvul.
Hem de saber que si estirem del yin, és a dir, si curem una malaltia sempre ens eixirà una altra pel yang, per la part de la maldat; i no és que estiga plantejant l'immobilisme de la realitat, ni puc ni deuria; però també he vist al mateix canal de televisió un programa dedicat a la paleontologia, en ell feien una representació visual d'un tigre de dent de sabre i també la figura animada del seu predecessor, que era molt més gran i mortífer que aquest darrer.
El propòsit d'aquest article és el de dir-vos que tot i que semble que no aconseguim res en estirar d'un contrari, doncs s'estira també el seu oposat, bé és cert que la realitat és dialèctica o deconstructiva i sempre tendeix a feminitzar-se a yinitzar-se.
És a dir, que ja no estem, parlant d'antropologia, en un món on un coix o un cego morien de fam per no poder treballar o caçar el seu menjar o més modernament no poder-se guanyar el pa, i que cada vegada la realitat és més suau, ja no hi ha tigres de dent de sabre i sí xicotets gatets, no hi ha una lluita de classes violenta i sí un món més humà i feminitzat, tot i tindre tots l'obligació d'atendre les involucions i donar lloc al yang i a allò masculí sempre, doncs en la interacció, que no lluita, de contraris, yin i yang junt al tercer, l'amor, creem vida i són per tant tots tres i de vegades quatre, amb la voluntat, són , deia, necessaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada